Adri de Boer en Feetwarmers

Noteer alvast:

Op 30 november 2014 om 15.00 in de Nikolaestsjerke een optreden van Adri de Boer en de Feetwarmers.

Adri de Boer

Een troubadour ten voeten uit. De hartverwarmende luisterliedjes van singer-songwriter Adri de Boer raken een gevoelige snaar. Tien keer stond de Friestalige zanger met zijn liedjes in de finale van het Friese songfestival ‘Liet’. Twee keer won hij met zijn melodieuze vertolking van een eigen lied. Zijn Friestalige programma omvat prachtige luisterliedjes door hem begeleid op gitaar en of piano. Ingetogen en dan weer uitbundig. Altijd uit het hart. Toch schuwt Adri ook het avontuur niet door op zijn albums de muzikale samenwerking aan te gaan met een brassband of pianist en arrangeur Cor Bakker. Vrijwel alle composities zijn van eigen hand, maar ook bewerkingen van Jacques Brell en Frans Halsema behoren tot zijn omvangrijke oeuvre. Omrop Fryslân brengt veelvuldig het populaire werk van de liedjesmaker en volkszanger ten gehore. Een optreden van deze Friese troubadour is dan ook gegarandeerd een succes.

( www.adri-de-boer.nl)

De Feetwarmers

De Feetwarmers:
De Feetwarmers is ’n mooi soatsy ongeregeld, allegaar opgroeid op’t Bildt. ’t Begon eand 1989 doe de mannen op sneefekansy souden naar Tsjechie.Jan de Vries, Dirk Machiela, Jarco Kramer, Piet Braaksma en Haije Postma formden de basis fan’e Bildtse band. Weer werom waar d’r ’n optreden regelt in’e soas fan St. Anne, en al rap derna mosten de mannen (met klompen en kowboy-hoeden ùtdost) overal speule.

(www.feetwarmers.nl)

 

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zondag 30 november 2014
15:00 - 17:00 uur.

Locatie
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
Swichum

Reserveren
Als er nog plaatsen vrij zijn vindt je hieronder een reserveringsformulier. Na invullen en versturen ontvang je een bevestiging.


Reserverings-formulier

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.