De Krystreizgers

Krystreizgers  2019 – Een gemoedelijk kerstoptreden

In 2017 vonden ze elkaar, vier vocale enthousiastelingen met elk een imposant muzikaal verleden/heden. Om naast werk en andere muzikale bezigheden tijd vrij te maken voor die gewilde samenwerking werd gekozen voor een programma met een kop en een staart: kerstmuziek! Nu voor het derde jaar alweer komen de Krystreizgers met wat zij zelf ‘een gemoedelijk kerstoptreden’ noemen.

Wat maakt de Krystreizgers zo leuk? Misschien is het de fluwelen sound van het kwartet in de meerstemmige Christmas Carols, misschien zijn het de solistisch gezongen kleinkunstliedjes die je kippenvel bezorgen, wellicht raakt het pianospel van Jan van Erp je. In ieder geval werkt het duidelijke plezier waarmee zij op het podium staan nogal aanstekelijk. Het programma, pauze niet meegerekend, duurt ongeveer 1.5 uur; muziek wisselt zich af met korte momenten waarin een praatje, een gedachte, een verhaal of wat humor je weer met beide benen op de grond zet. Even de kerstdrukte parkeren, tijd voor verbinding, tijd voor een mijmering, een glimlach…

Net als vorig jaar:

Na afloop kunnen we samen eten in de kerk. De bezoekers nemen daarvoor voor zichzelf en anderen een aantal hapjes mee.

Kerstfeest = Samen!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zondag 22 december 2019
15:00 - 17:00 uur.

Locatie
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
Swichum

Reserveren
Als er nog plaatsen vrij zijn vindt je hieronder een reserveringsformulier. Na invullen en versturen ontvang je een bevestiging.


Reserverings-formulier

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.