Frjemd folk

Frjemd Folk is een zanggroep van dertien enthousiaste mannen en één vrouw die zich toelegt op Keltische Folkmuziek. Op initiatief van Bram van der Weg, en Hinke Jelsma, die ook een deel van de muzikale begeleiding verzorgt, is de groep in 2007 ontstaan. In tegenstelling tot vele andere groepen in dit genre, ligt de nadruk bij ons op de zang. Hierbij moet u denken aan vocale, meerstemmige muziek, met als vaste muzikanten gitarist Anne J. Wagenaar, violist Rutger Dijkstra en Hinke Jelsma die bas, accordeon en concertina speelt.

Sinds de start in 2007 is een veelzijdig repertoire ontstaan dat voortdurend wordt uitgebreid en aangepast.

Frjemd Folk heeft bewezen om op niveau, boeiende Keltische Songs te kunnen presenteren. Ons idee daarbij is: optreden in kleine(re) lokaties zoals muziekcafé’s, culturele centra, kerken, maar ook op Keltische of Ierse festivals. In 2014 werden enkele succesvolle optredens verzorgd in de Ierse hoofdstad Dublin en in 2016 trad de groep diverse keren op in pubs in de Ierse steden Westport en Clifden

In 2016 werd de CD “The Cliffs” uitgebracht.

 

Een vrolijke en muzikale middag!

Wat laat met reserveren? Bel Jan 06-37383408

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zondag 12 november 2017
15:00 - 17:00 uur.

Locatie
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
Swichum

Reserveren
Als er nog plaatsen vrij zijn vindt je hieronder een reserveringsformulier. Na invullen en versturen ontvang je een bevestiging.


Reserverings-formulier

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.