MAARTEN OVERSIER

Healingavond voor de TRANEN van onze VOOROUDERS

Maarten Oversier

Pijnlijke en onafgeronde ervaringen

Veel mensen zijn onbewust belast met de pijnlijke en onafgeronde ervaringen van hun (voor)ouders. Er wordt energetisch veel overgedragen van generatie op generatie! Met het fysiek sterven van onze (voor)ouders blijft de verbinding met hen nog van kracht. Veel van die gebeurtenissen werden weggezet onder ‘daar praten we niet over’.

De Tweede Wereldoorlog en de Katholieke kerk hebben daar een enorm omvangrijke rol in gespeeld. Wat onopgelost achterblijft zoekt naar nieuwe wegen Wat onopgelost achterblijft zoekt naar nieuwe wegen om alsnog naar het daglicht te komen. Helaas zien we niet meer hoe die verbindingen tegenwoordig liggen. We brengen onze huidige problemen niet meer met oude gebeurtenissen in verband. Vandaar dat het van groot belang is je voorouders te kennen, vooral waar het soms pijnlijk was. Natuurvolken weten dit en kennen in hun tradities allerlei ceremonies en rituelen die ten aanzien van deze overdracht heling bewerkstelligen voor waar nodig, zodat de nazaten niet onnodig belast worden met oude energieën.

‘Unfinished bussiness’
Maarten haalt in deze lezing diverse voorbeelden aan uit zijn praktijk. Hij legt uit hoe de ballast van degenen die deze gebeurtenissen hebben meegemaakt, overgedragen wordt op de volgende generaties. Bovendien geeft Maarten handvatten hoe het nageslacht, wij dus, zelf aan de slag kan gaan om deze ‘unfinished bussines’ te transformeren en los te laten zodat de verstorende werking stopt. Deze lezing is in eerste instantie informatief bedoeld. Ervaring leert echter dat mensen er dikwijls door geraakt worden en met veel inzichten en innerlijke beweging naar huis toe gaan.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
donderdag 22 maart 2018
20:00 - 22:00 uur.

Locatie
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
Swichum

Reserveren
Als er nog plaatsen vrij zijn vindt je hieronder een reserveringsformulier. Na invullen en versturen ontvang je een bevestiging.


Reserverings-formulier

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.