Rolling Home in Swichum

Rolling Home

Zondag 23 april: Rolling Home in Swichum

Folkkoor Rolling Home uit Sneek is o.a. bekend van het lied “Fries om útens” (al 16 jaar in de top 10 van de Fryske top 100) en haar theatershows met o.a. John Wright en Rients Gratama.   Het koor volbracht ook een muzikale elfstedentocht.

In 1994 is het koor opgericht als shantykoor en heeft zich in de laatste 10 jaar steeds verder ontwikkeld tot een meerstemmig zingend folk-koor.Het repertoire bestaat eigen, door Hans Faber geschreven, nummers maar ook veel Ierse en Keltische liederen. Op 31 oktober 2015 heeft Rolling Home haar 20 jarig bestaan gevierd met een wervelende muzikale show in een uitverkocht theater in Sneek.

Folkkoor Rolling Home bestaat momenteel uit 54 mannen en 1 op handen gedragen vrouw en heeft in haar gelederen 2 gitaristen, 1 dwarsfluitspeler, 2 accordeonisten waarvan één ook het keyboard bespeelt. Zij treedt op in wisselende samenstelling en past haar repertoire desgewenst aan al naar gelang haar publiek.

In het najaar van 2015 heeft het koor haar nieuwe CD “Twenty Years Young” uitgebracht. Op deze CD staan nieuwe nummers welke al veelvuldig op Omrop Fryslan te beluisteren zijn. Rolling Home deelt graag haar passie voor muziek in hun optredens.

Reserveren kan via hetreserveringsformulier. Beetje aan de late kant daarmee? Bel Jan 06-37383408 en het wordt geregeld.

Graag tot ziens in Swichum op de slotactiviteit van seizoen 2016 / 2017.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zondag 23 april 2017
15:00 - 17:00 uur.

Locatie
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
Swichum

Reserveren
Als er nog plaatsen vrij zijn vindt je hieronder een reserveringsformulier. Na invullen en versturen ontvang je een bevestiging.


Reserverings-formulier

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.