Roon Staal Lentetour. >>>GAAT NIET DOOR!<<<

ROON STAAL MET NIEUW PROGRAMMA IN SWICHUM TIJDENS LENTE TOUR.

Met een nieuw programma begint zanger en pianist Roon Staal op 4 april in Zevenhuizen (ZH) zijn lentetour. De tour eindigt op 28 april in Grolloo en doet in totaal 8 provincies aan met 13 locaties.

Het concert in het Kerkje van Swichum vindt plaats op donderdag 11 april a.s. Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

NIEUW WERK:

In 2019 staan 3 nieuwe album releases op het programma: ten eerste zijn album “A new door opens”met daarop pianocomposities van eigen hand zoals het gelijknamige titelnummer maar ook “Anthem for all” en “The land where we dance”. Dit album wordt in het voorjaar opgenomen. Later in 2019 wordt een nieuw album verwacht met veel nieuwe coversongs waaronder werk van John Lennon ( Across the Universe), Boudewijn de Groot en Gilbert O’Sullivan. Tenslotte zal aan het einde van het jaar een tweede kerstalbum verschijnen in navolging van zijn eerste “Christmas Album”.

Staal geeft tussen de touren in Nederland door ook optredens in het verre oosten van Rusland ( Vladivostok) en Japan. De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen composities en werk van andere componisten. Naast bekende eigen songs als Weet Waarom Je Leeft en In The Silence Of Light zullen ook zijn bekendere cover-werken als Help Me Through The Night, Pie Jesu en Stay With Me ‘Till The Morning niet ontbreken.

Alle informatie m.b.t. de Lente Tour en het concert in Swichum kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Toegangskaarten kunnen hier online besteld worden of telefonisch via 06-30025992 en kosten € 17,50 per stuk.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
donderdag 11 april 2019
20:00 - 21:45 uur.

Locatie
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
Swichum

Reserveren
Voor dit evenement hoef je niet te reserveren.