Roon Staal

Hij speelde in 1991 en 1992 op jonge leeftijd de rol van Gavroche in Les Miserables van Joop van den Ende producties. Als kind deed hij mee aan verschillende televisieproducties. Solo en tezamen zong hij in het Michaelskoor uit Oosterland o.l.v. dirigent Kees Klein. Hiermee tourde hij in 1990 door Polen. Roon volgde zowel piano- als zanglessen van o.a. Karin Smits, Tom de Graaf, José Jonkers en Maria Rondèl.
De cd-single, Help Me Through The Night, kwam uit in 2001. Dat nummer werd geschreven door Ede Staal. Daarmee brak hij door.

Roon speelde in 2002 de titelrol van Tommy in een landelijke productie van het Koninklijke Luchtmacht-orkest. Zijn tegenspelers waren onder anderen Laura Vlasblom en Bert Heerink. In 2006 speelde hij, naast Henk Poort in de rol van Rembrandt van Rijn, de rol van zoon Titus in Rembrandt.

Hij was, samen met onder anderen zijn tegen-speelster Chantal Janzen, te zien in de musical Petticoat als singer-songwriter Peter Koot. Hij werd voor deze vertolking genomineerd voor een prijs in de categorie beste mannelijke bijrol grote musical.

Een topper die niet gemist kan en mag worden!

Beetje laat met aanmelden? Bel 06-37383408 (Jan).

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zondag 10 december 2017
15:00 - 17:00 uur.

Locatie
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
Swichum

Reserveren
Als er nog plaatsen vrij zijn vindt je hieronder een reserveringsformulier. Na invullen en versturen ontvang je een bevestiging.


Reserverings-formulier

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.