SASKIA NEFKENS

Dealen met de angst voor onze grootsheid – groepsreading met Saskia Nefkens

 

Onze ziel wacht….

Waarom zijn we toch zo bang om onze ziel te volgen? Wat is er gebeurt met het vertrouwen, of überhaupt weten wat je ziel is? Het heeft allemaal een hoger plan en daar kom je achter als je naar je ziel luistert. Het wordt tijd dat we de ziel gaan verstaan. Hier komt pijn, angst en verwarring bij kijken. Dit is hartstikke logisch, want het is nieuw. Het is spannend, het is out of your comfort zone. Immers, je hebt heel lang alles op de oude manier gedaan. Maar oh, wat is het nodig om te groeien. Vragen als ‘Wat is mijn doel in het leven? worden duidelijk. Met die angst voor je grootsheid omgaan kun je leren en ik ga je daarbij helpen.We zijn grootser dan je kunt bedenken. Wij zijn Source. En dat wil eruit. Zichtbaar voor de wereld. Jij bent zoveel meer dan dit mens. Ik ga jullie laten voelen hoe dat voelt. En hoe je om kunt gaan met de barrières vanuit je Mind. Handig, praktisch en down-to-earth. En magisch ook.

Wat ga ik doen in de groepssessie van 19 april?

Ik ga je jezelf laten horen. Je true autentic self dus. Want iedereen hoort, meerdere malen per dag z’n ziel. Alleen zijn we niet zo gewend om het als zodanig te herkennen of ernaar te luisteren. Toch heb je mij gevraagd dit aan je te vertellen. Oooeee, spannend en lekker vaag, want hoe kan ik dit nou aan jou vertellen? Het is heel simpel: het wil anders. Je wilt weten wie je nou echt bent en welke richting je nou echt op moet. En ik ga heel goed samen met je ziel. Handig, toch? Warning: sta niet gek te kijken als je leven gaat veranderen op een hele positieve manier.

We zijn als mensen kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen. Daar help ik bij en daar kan geen voorbedacht plan of doel tegenop. Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten. Ik vertaal wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen.

Programma:
Ik ga je helpen je ziel te voelen. De markers te herkennen als jouw ziel tegen je praat. En glashelder te krijgen wat jij het liefste doet vanuit die kern. En dan. Dan zitten er barrieres. Die zitten er al eeuwenlang in de mens, om de ziel volledig te vertrouwen. De angst die het oproept om in je grootsheid te gaan staan wil aangekeken. Ik help je daarbij in deze sessie.

Ja oké, maar wat kan ik verwachten?

No worries, ik ga je niet betoveren, ook niet bezweren, maar laat jou tot inzichten komen die in één klap alles duidelijk maken. Jij zit gewoon heel ontspannen met je ogen dicht en ik ga specifiek luisteren naar wat jullie ziel wil laten horen. En ja, dat is best magisch, kan ik je vertellen.

Thema’s komen aan bod die voor iedereen in de groep relevant zijn op dit moment in je leven.
Daarnaast is er ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen. Dan laat ik horen wat jouw ziel specifiek zegt. Dat kan ook confronterend zijn, maar deze confrontatie is nodig, zodat je verder kan in je leven. Deze persoonlijke boodschappen zijn voor alle mensen in de groep relevant. Je gaat ervaren dat vragen die gesteld worden voelen als jouw vraag. We doen dit met elkaar samen. En dat ga je beleven in deze groepssessie.

Naast woorden gebeurt er in deze sessie veel in en door de energie waar jouw ziel en ik mee werken. Je gaat merken dat er dingen in beweging worden gebracht en er heling plaatsvindt. Om je daar tijdens de sessie al bewust van te maken gebruik ik het lichaamsbewustzijn vaak als ingang.

In deze sessie worden veel van je vragen beantwoord. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan een één-op-één sessie, dan kun je gemakkelijk een afspraak met me maken.

Uiteraard krijg je een kopje thee en wat lekkers.  Fuel voor the soul.

En als ik al een keer geweest ben- heeft het dan een meerwaarde om nog een keer te komen?

Yes, juist. Elke sessie brengt je dieper bij je ziel. Het is een ongoing proces. Je bent nooit klaar (en dat is maar goed ook).
Hoe vaker je komt des te sterker wordt de lijn met je ziel en hoe sneller je weer jezelf wordt.
Als jij behoefte voelt om tot de ultieme verrijking in je leven te komen- be there!

Wanneer?

Vrijdag 19 april, van 19u – 21u.

Waar?

In het prachtige kerkje van Swichum.
Ayttadyk 3, Swichum

Voor wie?
Voor iedereen die behoefte heeft aan verrijking en duidelijkheid in zijn of haar leven.
En die de magie wil gaan voelen om helemaal één te worden met je echte zelf.
Voor wie dit samen met een groep op een laagdrempelige manier wilt ontdekken

Kosten:

€24,95 p.p.
Neem je iemand mee? Dan betaal je €45,- voor 2 personen!
Tickets koop je hier.

Wees op tijd, want de groepsreadingen zitten snel vol. Enjoy the magic en tot snel!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
vrijdag 19 april 2019
19:00 - 21:00 uur.

Locatie
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
Swichum

Reserveren
Voor dit evenement hoef je niet te reserveren.