Unieke trouwlocatie in Friesland

Stel je voor, je komt aanrijden en van ver zie je al de Friese of Nederlandse vlag fier op de toren wapperen, aan weerskanten van de ingang staan vlaggen, alles is klaar voor een onvergetelijke dag……….

Wil je de mooiste dag van je leven op een unieke trouwlocatie in Friesland beleven? De Nikolaestsjerke in Swichum is dan jouw plek! In het hart van Fryslân, vlak bij Leeuwarden, biedt het kerkje van Swichum plaats aan 90 gasten. Na afloop is er gelegenheid voor champagne, koffie, bruidstaart, enzovoort. De bloemversiering en aankleding wordt door ons verzorgd in nauw overleg met onze styliste, Reina Visser. Bekijk de volgende video om een indruk te krijgen van de sfeer:

We houden maximaal rekening met jullie wensen! Daarom bereiden we in overleg met jullie de huwelijksplechtigheid voor. Dat doen we in de kerk, we spreken alles door, overleggen hoe jullie je de gang van zaken hebt voorgesteld, kortom stemmen alles zoveel mogelijk op elkaar af.

Jullie burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk
Dit houdt in dat het kerkje wordt gebruikt voor de huwelijksvoltrekking. Het “Kerkje van Swichum” is een officiele trouwlocatie van de gemeente Leeuwarden. De Friese of Nederlandse vlag staat op de toren, bij de ingang hangen de Friese en Nederlandse vlag, we verzorgen in de kerk de bloemversiering en na afloop van de plechtigheid mogen de (bruids)klokken door het pasgetrouwde stel worden geluid. We ontvangen de gasten, zorgen ervoor dat iedereen een plekje krijgt en ontvangen daarna het bruidspaar. Na afloop van de plechtigheid mogen zowel binnen als buiten bruidsfoto’s worden gemaakt. Voor de trouwauto wordt een plaats gereserveerd pal voor de ingang.
Daaraan voorafgaand wordt de ceremonie met het a.s. bruidspaar in nauw overleg voorbereid. We hebben het dan over de aankomst van de gasten, de plek waar de getuigen kunnen zitten, de plaatsen voor de overige gasten, de muziek, kortom, tot in detail spreken we alles met jullie door.

Nieuwsgierig naar deze trouwlocatie in Friesland (dicht bij Leeuwarden)? Neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Je kunt ons mailen via Contact. Bellen kan ook: 06-3738 3408  (Jan)  of  06 5434 5000 (Sietske).